المقادير
كوب دقيق +ثلاث ارباع كوب سكر مطحون ناعم+اثنان ونصف كوب سمن +ملعقة بيكنج بودر+نصف ملعقة فانيليا +3بيضات
الطريقه
بتضربى السكر مع السمن لغايه ما يبقوا شبهه الكريمه تضيفى البيض والفانيليا وبعدين تحطى البيكنج بودر على الدقيق وتضيفيهم للخليط السابق وتفضلى تلمى فى العجينه لغايه ما يبقىالطبق نضيف من العجينه وما تلزقش فى الطبق ولو احتاجت شويه دقيق ضيفى حبه صغيرين حوالى ملعقتين اذا احتاجت لكن لو ما احتجتش ما تحطيش حاجة وشكليها ودخليها الفرن على نار متوسطة لغايه ما تستوى حوالى 10 دقائق وبالهنا والشفا
كوب دقيق +ثلاث ارباع كوب سكر مطحون ناعم+اثنان ونصف كوب سمن +ملعقة بيكنج بودر+نصف ملعقة فانيليا +3بيضات
الطريقه
بتضربى السكر مع السمن لغايه ما يبقوا شبهه الكريمه تضيفى البيض والفانيليا وبعدين تحطى البيكنج بودر على الدقيق وتضيفيهم للخليط السابق وتفضلى تلمى فى العجينه لغايه ما يبقىالطبق نضيف من العجينه وما تلزقش فى الطبق ولو احتاجت شويه دقيق ضيفى حبه صغيرين حوالى ملعقتين اذا احتاجت لكن لو ما احتجتش ما تحطيش حاجة وشكليها ودخليها الفرن على نار متوسطة لغايه ما تستوى حوالى 10 دقائق وبالهنا والشفا
0 التعليقات:
Post a Comment